måndag 23 april 2012

Tebax från värmen

Det blev ett ordentligt uppvaknande att komme hem till Sverige igen efter en vecka i värmen på Fuerteventura. Shorts och linne fick bytas till nästan vinterkläder, underbart med svensk vår va ?
Jag och Emma hade en riktigt bra vecka med ett skönt Axa gäng även om det blev lite för mycket träning mot vad planen sa. Det skulle vara fokus på vila och återhämtning, det blev dock oftast ett och ibland två pass om dagen. Dock va inte intensiteten så väldans hög och den mentala insattsen var nästintill obefintlig förutom vid något undantagsfall. Vi rörde mest på oss för att må bra och kunna sitta stilla resten av dagen.
Det va riktigt roligt att träffa Axa - Adidas multisportlag och få höra lite om deras sport och göra några pas tillsammans med dem.


På denna bild ses från vänster : Scott Cole, John Karlsson och Jari Palonen alla medlemmar i team Axa-Adidas.


Scott hade en bra föreläsning om träning en utav kvällarna. Han kom med många kloka ord om att träna smart och att träna rätt.
Sedan tog jag över och berättade lite om  min träning och min satsning på långlopp.

Jag och John med Playitas maskot Sharkey, tror jag han hette ?

Summa sumarum kan jag konstatera att vecka fyllde sitt syfte jag fick ihop fler timmar i solstolen än i träningsdagboken, gött dä.

Höööj Bossel Jimmie

3 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Välkomna hem igen!!!Låter som ni haft det bra:Härligt!!

Anna Igelström sa...

Det låter riktigt härligt! Hur ser sommaren ut nu träningsmässigt inför kommande utmaningar? Antar att det blir någon dag med semester iallafall. :-) Kram!

Jimpa sa...

Ja du Anna inte blir det många semesterdagar nu framöver. Jag har haft mina dagar nu. Härdanefter är det planerad träning som gäller. Ja ser det dock inte som något problem som tur är :-). Jag får ju göra det jag helst av allt vill göra.