måndag 8 december 2014

Läger i Livigno

Jag har tillsammans med övriga i Team Coop tagit mig till Livigno för att genomföra en dryg veckas läger som avslutas med två tävlingar kommande helg. Då är det dags att dra igång långlopps säsongen. Vintern har rent vädermässigt inte startat på bästa sätt hemma i Sverige då det är dåligt med såväl snö som minusgrader. Det var därför extra nice att komma ner till ett vintrigt Livigno. Det är inte mycket snö här heller men det räcker till för att bedriva bra skidträning och lägg därtill en strålande sol, ja då har vi en ganska oslagbar kombo.

Vy från mitt och Bills rum. 


Det är idag andra dagen med träning och det är endast distans pass som gäller så här i början för att försöka acklimatisera sig till höjden så bra det bara går. De dryga 1800 metrarna över havet känns. När man kör lite lugnare pass är det extra gött med bra väder för då hinner man verkligen njuta av både det och omgivningarna. 


Det är hel ok omgivningar att träna i här nere :-)


Det är som alltid lika kul att samlas med teamet och träffa alla igen. Det är sällan några ledsamheter och stämningen är allt som oftast på topp. Idag tog jag och Motren oss runt hela den tänkta tävlingsbanan till Söndagen lopp. Det är en fin bana med tuff stigning högst upp i dalen innan banan vänder runt och går nedåt i dalen igen. Det vore kul om det blev tävling på den slingan men då behövs det mer snö från skulle jag tro. Vi får se vad det blir. 

Hööööj Bossel Jimmie

1 kommentar:

Kim sa...

Ser fint ut nere i Italien, är inte utan att man blir lite avis. Skida på ordentligt nu under lägret så håller Sotlarbacken alla tummar vi har när det drar ihop sig.