tisdag 5 juli 2011

Ny klubbadress

Efter den gångna säsongen gjorde jag som vanligt en utvärdering tillsammans med coachen. Efter att vi analyserat och utvärderat färdigt stod det så klart. Från och med nu är det långlopp som gäller för min del. Kommande säsonger kommer jag att ägna allt fokus på att prestera så bra som möjligt på långloppen och att ta mig ut i Europa och köra de större loppen i ski classics. Jag ser detta som en fräsch nytändning i mitt skidåkarliv och det känns bra och inspirerande att satsa på långloppen till 110%.
Ett steg i denna satsning är att jag kommande säsonger kommer att tävla för Axa Sports Club. Jag har haft några bra år I FBSK:s färger men detta känns som ett bra steg att ta i min utveckling och min vilja att ta mig ut på de större långloppen. Jag har även tagit några andra steg för att öka mina chanser att prestera på absolut högsta nivå i ski classics loppen men mer av det blir det en annan gång, en sak i taget nu.
Annars flyter träningen på bra och jag har tagit mig från Ötergötland och Borensberg hem till Falun. Här blir jag några dagar innan jag drar upp till Älvdalen och tränar vidare. Det ser jag verkligen fram emot. Det är inte mycket som matchar känslan av att vara i Älvdalen och träna.

Hööööj Jimmie

2 kommentarer:

KINGEN sa...

Kingen sa lycka till med din nya och rätta satsning.

Älvan trollen sa...

Spännande med "ny satsning"vi är på...som hejare förstås:)