tisdag 27 mars 2012

Dags att knyta ihop säcken

Här i Falun är det bart på backen och endast konstsnön kan erbjuda skidåkning men även där börjar det bli dåligt nu. Det märks tydligt att säsongen lider mot sitt slut, dels för att snön håller på att försvinna och dels för att det känns i kroppen och knoppen att man har hållt igång några månader. Nu är det dags att samla kraft inför säsongens sista race och det blir Ski Classics finalen som kommer genomföras i Vålådalen då det är slut på snön i Norska Norefjell där den skulle ha arrangeras. Jag personligen tycker att det va ett bra beslut att genomföra tävlingen i Vålådalen nu när snön försvan i Norge. Det blir kul att avsluta säsongen med Team Exspirit där vi inledde den i sensommras. Vi hade nämligen våran första samling i Vålådalen när vi drag igång lägersäsongen.
Jag ser som sagt fram emot att få sätta punkt för säsongen nu i helgen. Efter helgen kommer jag att skriva ett inlägg där jag delar med mig av mina tankar kring denna otroliga säsong.
Idag är det riktigt gråtrist väder med regn i Falun och det inspirerar inte direkt till skidåkning utomhus så det fick bli rullskidor på band inomhus istället. Därmed är skidsäsongens sista riktigt hårda intervallpass avklarat och jag är redo för race på lördag, gött dä.

Höööj Jimmie

2 kommentarer:

KINGEN sa...

Lycka till på lördag Bossel Jimpa.

Anna.August,Staffan sa...

Vi håller tummarna här i östergötland...kör så det ryker nu i Vålådalen!!!