onsdag 21 mars 2012

Det börjar röra på sig

Jag har nu varit igång med träningen i några dagar och det börjar kännas som om kroppen svarar lite igen. Jag började lugnt efter min lilla frånvaro från träningen och idag körde jag fart för första gången sedan uppehållet. Jag tycker att kroppen svarade som förväntat under passet, det är tufft att köra intervaller i det vår före som idag råder i Falun. Det är ordentligt med plusgrader och mycket varmt i solen. Det har även varit varmt inatt så det va ett lite sugande före redan från start på dagens pass. Det jag gillar skarpt med detta före är att det blir ett distinkt och bra bett under skidorna så det går verkligen att åka avslappnat och åka ut, även om det som sagt suger lite i spåret.
Efter lite lunch vila är det nu snart dags för dagens andra pass och det lär ju gå allt annat än lätt i spåret. Detta saknar dock betydelse eftersom jag kört dagens hårda pass och syftet med dagens andra pass blir att samla fräknar på näsan. De är soligt och fint ute så det blir ett riktigt vår glidar pass med uppdragen mössa och solbrillor på.

Hööööj Bossel Jimmie

2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Härligt att du är på g igen!!!o låter ju inte helt fel att bara glida runt o samla fräknar:)tjing tjing från Östergötland...o Tack för senast du!!!:)

Jimpa sa...

Nja det är inte helt fel. Det va trevligt när vi kom och hälsade på lite. Så tack det samma DU!!!