tisdag 15 november 2011

Stakrace i BruksvallarnaJag är inne på femte dagen här i Bruksvallarna och det finns fortfarande snö att åka på. Igår var det dock en lite kritisk dag för snön då det va varmgrader och regn. Idag är dock förutsättningarna bättre då det är runt nollan och betydligt klarare luft, nu skiner till och med solen utanför stugfönstret. Träningen flyter på bra här och det är roligt att åka skidor. På fm idag va det planerat att köra ett race i den klassiska stilen men detta fick tyvärr skjutas på framtiden. När vi kom till spåret i morse va det inte preppat efter att det frusit på under natten och vi möttes av en snöbädd som var hård som betong.Jag personligen tycker att detta är skandalöst dåligt då vi betalar en särskild spåravgift för att få vara här och åka på snön. Spåravgifter börjar bli allt vanligare och jag är inte alls emot detta. Jag anser dock att om man tar ut en spåravgift så har man en skyldighet att hålla spåren i bra kondition coh detta bör vara klart INNAN alla åker kommer till spåret och INTE påbörjas när alla åkare är där. Där fick ni min åsikt i den frågan också.Hur som så blir det förhoppningsvis klassiskt race på torsdag istället så jag tog och brände av ett stakrace på egen hand på fm idag. Jag körde ca 10km enbart stakning och tycker att det kändes bra. Jag orkade hålla farten hela vägen och det fanns lite tryck i armarna så jag är nöjd. Jag gjorde premiär i min nya Axa Sports Club tävlingsdräkt idag och den verkar fungera fint.Nu blir det lite mellanmål sedan skall jag ut och åka klassiskt i solen, gött.


Hööööj Jimmie2 kommentarer:

Östergötland sa...

Låter gött att få vara på snö!!Avis är vi allt här i Östergötland...men det är väl bara till o vänta...o hoppas att de vita guldet når även oss en dag:)Hälsingar Älvan Borna Anna.Staffan,August

Jimpa sa...

Ja det va riktigt gött att få klämma lite lagg. Det år på tiden att det blir vinter nu snart. Ni har ju varit före oss två år i rad nu få se hur det blir detta år? :-)