måndag 5 december 2011

Älvdalen va bra.

Helgen som va spenderades i Älvdalen och det blev några skidmil i benen. Det va fina förhållanden trotts att det regnade i Lördags eftermiddag. På fredagen och igår var det emellertid kanonväder med några minusgrader och sol. Det är imponerande att spårgubbarna har lyckats producera och lägga ut så mycket snö som de har gjort. Från 0meter snö till 1500m trotts denna usla start på vintern.
Jag hade med mig min Pappa/tränare/serviceman och lillebror Erik i helgen också. Vi testade igenom lite skidor och försökte solla lite inför säsongen. Föret gjorde dock att mycket gick likadant men det va gött att stå på årets nya skidor för första gången iaf. Lillebror Erik 9år körde skidor så det stod härliga till och klämde liksom jag 2 pass i Lördags. Han va på G hela helgen och hade bara ett krav för att ställa upp till 100% på mitt träningsupplägg, att få se julkalendern med mig på morgonen innan em passet. I helgen har jag således lagt upp träningsplanen utefter sändningstiderna för julkalendern. NU hoppas jag på RIKTIG vinter snart.

Höööj Jimmie

2 kommentarer:

Anna-Maria m fam sa...

Låter som en underbar Älvdalens tid...o tycker allt att lill brorsan din är coool!O nu kommer vintern ...hoppas jag allt:)Kram från Östergötland

Jimpa sa...

Det hade inte vart helt fel med vinter nu. Det verkar bli en vit jul iaf. :-)