torsdag 2 februari 2012

Seefeld levererar igen

Innan jul hade vi i Team Exspirit ett längre läger i Seefeld, Öterike, som va mycket bra. Detta gjorde att vi efter Marcialonga tog oss hit igen och vi blev inte besvikna. Det är metervis med snö och miltals med spår, lägg därtill någon dag med sol och ni förtår att vi har det bra. Detta är ett perfekt ställe att återhämta sig på och samla krafterna inför Söndagens König Ludwig Lauf.
Imån far vi vidare till Tyskland och tävlingsplatsen. Det blir återigen ett nytt ställe och en ny tävling för mig då jag aldrig varit där förut, spännande som alltid.
Vi har lite lite att göra ibland då träningsbelastningen inte är så jätte hård så här års på säsongen. Detta utmynnar ibland i diskussioner och senast gällde det gluten och laktos. Jag äter varken glutsn eller laktos och jag fick redogöra lite för vad det innebar för de andra i teamet. Efter min utläggning och diverse konversationer så kunde Oskar tillslut konstatera att det måste vara ett helvete för mig att gå och handla. :-)

Jaja nog om dette, allt för nu.

Hööööj Bossel Jimmie

4 kommentarer:

L-E B sa...

Klokt beslut att inte äta gluten & laktos, kör du lchf? följer din framfart i spåret, helt otroligt bra vet vilket jobb du lägger ner,har följt dej på bloggen några år, har tänkt länge att det bara är en tidsfråga innan du vinner Vasan. Mvh Lars-Erik Boquist

Jimpa sa...

Hej L-E kul att du följer bloggen. Jag kör inte lchf. Jag äter som "vanligt" men ersätter med gluten och laktosfria produkter.

Anonym sa...

Instämmer, et är riktigt kul att följa din blogg, dalmas som man är. Kan du redogöra lite för oss också varför du inte äter gluten eller laktos?

Jimpa sa...

Hej på dig dalmas.
Anledningen till att jag inte äter gluten och laktos är helt enkelt att jag mår bättre och tror mig presterar bättre om jag utesluter det ur kosten. Jag tycker det funkar bra för mig och har kört gluten och laktosfritt i ca 8 år nu.