fredag 8 januari 2010

På plats i Åsarna

Jag har tagit mig till Åsarna för att förhoppningsvis tävla i skandinaviska cupen här i helgen. Om allt går enligt planerna så ska jag åka 15km klassiskt på söndag. Varför jag skriver med viss tvekan är att det är ganska så kallt här i Åsarna närmare bestämt -34 grader i morse. Dock är det lite varmare nu ca -26 grader och det skall fortsätta att bli milt om man tror prognoserna. I dagsläget ser det lugnt ut för söndagens 15km lopp som jag skall åka.
Jag ser fram emot loppet som jag tror kommer att bli jobbigt här på Åsarnas tuffa banor. Jag känner mig dock pigg så det känns sköt att veta. Det kommer att vara ett riktigt stort och meriterat startfält på söndag med många utländska bra åkare. Norskarna är här med blandannat Anders Aukland, Jens-Arne Svartedal och Odd-Björn Hjelmeset det blir kul att mäta krafterna mot dessa herrar.
På resan hit hade vi lite busskrångel och fick skjuta igång bussen några gånger. När vi så precis var framme så dog bussen helt, det hade inte varit kul om det hänt mitt på skogen då termometern visade -28 grader stadigt.
Vi bor för övrigt på Åsarnas sunkigaste ställe, tomma lägenheter med tältsängar i. Men vi är inte bittra och stämningen är på topp, nu har vi ju fixat lite köksredskap och ett matbord. Man kan till och med ta av sig jackan och täckbyxorna nu så vart är det inne. TV är vi dock utan men vi underhåller varandra.

Trevlig helg allesammans JJJiiiimmmmppppaaaa

7 kommentarer:

Patrik Svensson sa...

Tjena Jimmie! Håller tummarna i helgen för dig! Hoppas att kylan avtar och att det blir fina tävlingar!
// Patrik S

Unknown sa...

Lycka till i helgen!

Jimpa sa...

Tack grabbar alltid skönt med bra stöd. :-)

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Kanoon bra kört idag! Grattis! /Emil J

Anonym sa...

Resultat??
//Patrik

Jimpa sa...

Tack så mycket. Resultat kommer