måndag 14 mars 2011

S x 3

De senaste dagarna har inte varit så roliga för min del, jag har haft SJUKT tråkigt, nu är jag SJUKT understimulerad och allt detta på grund av att jag är just SJUK.
Det kom en reaktion på min dåliga insats i vasan och på min bedrövliga insats i E-cupen i torsdags då jag tyckte att kroppen kändes riktigt seg och dålig. Nu har jag alltså varit sjuk i några dagar och det tar inte många minuter innan man är så understimulerad så att man inte vet vart man skall göra av sig själv. Det finns ju en del saker att göra i form av skolarbete men jag menar hur kul är det på en skala, det är som jag sagt tidigare ett nödvändigt ont som jag ser det. Det har dock blivit en del av den vara de senaste dagarna så det kan man ju vara lite nöjd över trotts allt.
Det svider ju lite också att behöva ligga inne och inte kunna njuta av det fina vädret och vårskidåkningen som finna där ute. Det är få saker som slår skidåkning på fint preppade spår i vår solen. Högskolan hade lite olika träningsrace i helgen som jag gärna hade varit med på men jag fick vackert stanna hemma medans Emma stack iväg och roade sig i spåret.
Jag känner väl dock att jag är på bättringsvägen och hoppas vara tillbaka på skidorna inom en snar framtid.
Det blir en del lyssnade på musik nu när jag är hemma hela dagarna och klickar du här så får du höra en skön låt som jag börjat lyssna på den senaste tiden.

Höööj Jimmie

4 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Krya på dej hälsningar kommer här......

Anna Igelström sa...

Krya på dig så du kan glädjas åt vårsolen och vara ute och må gott i spåret. Kram!

snyggfaster sa...

Hörru Jimpa...Du kan ju alltid vårpyssla lite i hemmet om du har tråkigt. Stryka och sätta upp nya vårgardiner, lägga fram lite nya dukar och pynta med tulpaner. Tänk vad överraskad Emma skulle bli ;)

Jimpa sa...

Tack för det. Hörru snyggfaster jag kan meddela att jag inte är betrodd med att inreda hemma här. Jag har tydligen lite lätt för att ta ut svängarna lite för mycket så det passar sig rakt inte. Jag får med andra ord inte pyssla.