fredag 26 augusti 2011

Fredag igen då

Veckorna rullar vidare och hösten börjar närma sig, gött dä. Denna vecka har inte riktigt blivit som planerat. Jag kom dock igång fint i början på veckan då det blev 10 timmars träning på två dagar. Men i onsdags vaknade jag med halsont och nu sitter jag här hemma i soffan och snorar allt vad jag orkar. Inte mycket att göra åt utan bara att gilla läget och låta "skiten" komma ut. Tråkigast är att jag på grund av detta missar en helg i Göteborg med Team Exspirit där vi skulle deltagit i salomon trail tour imån. Nu får jag istället säga lyckatill till mina team kompisar som tävlar imån.
Kan förövrigt meddela att abstinensen över att inte kunna röra på kroppen börjar bli påtaglig nu efter tre dagas vila. Jag känner mig inte särskilt stressad över att jag tappar träning. Det är ju faktiskt så att man sällan kan påverka en sjukdom utan den kommer när den kommer och det är bara att gilla läget. Men det är som sagt påtagligt hur jag känner att det skulle vara så skönt att få röra på och anstränga kroppen. Jag blir alldelens nervklen av att bara vara still och jag har så tråkigt. En till två dagar brukar gå bra att vara stilla men nu när det är tredje dagen så kan jag känna att det räcker.
jag har ju i alla fall haft gott om tid att välja ut veckans fredags låt så det är bara att klicka här för att höra bidraget.

Trevlig helg på er.

Hööj Jimmie

2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Så tråkigt att du är sjuk....hoppas du kryar på dej snabbt!!!

Anna Igelström sa...

Ja usch ja förkylningar är inget vidare. Nu är jag snorig som bara den också men halsontet gav igår efter två dagar.