måndag 22 augusti 2011

Seger i Vasastafetten

Det blev seger i vasastafetten som genomfördes i Lördags. Mitt lag hade stuckit ut hakan och siktade på seger samt banrekord. Nu blev det "bara" seger och inget banrekord men vi kunde vara nöjda med dagen ändå. I mitt lag Idrottsarrangören Mats Andreasson var det idel elitlöpare som är bland de bästa i Sverige men till vardags springer sina race på 400m bana av tartan. Blöta skogsstigar och halt underlag är väl inte riktigt deras rätta element. Det regnade i stort sett hela Lördagen vilket gjorde banan just hal och aningen tungsprungen. Detta i sin tur gjorde att vi missade rekordet med ca 5 minuter. Hade det varit bättre förhållanden är det inte säkert att vi hade slagit rekordet men jag tror definitivt att vi hade gett det en match.
Jag sprang sträcka 8 mellan Gopshus och Hökberg och är nöjd med min löpning, jag tror att jag fick ut det som fanns för dagen och jag höll bra fart hela vägen kändes det som. Jag hade den bästa tiden av alla som sprang sträcka 8 och är som sagt nöjd med min löpning. Vill ni se ett reportage om vårt lag från längd.se så klickar ni här.
Idag drog vi igång ett hemmaläger här i Falun och Borlänge regionen så denna vecka blir det lite extra hårda pass i bra träningsmiljö och med bra träningssällskap.

Hööööj Jimmie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

En materialfråga, hur långa stavar har du när du kör på myren samt skidgång i jmf med ordinarie stavar på vintern.

Kör hårt

C

Jimpa sa...

Hej C

Mina stavar som jag har i myren är liika långa som dem jag har när jag går stavgång. Dessa stavar är 14cm kortare än de stavar som jag åker klassisk skidåkning med på vintern.