onsdag 17 augusti 2011

Ibland funderar man...

....om allting står rätt till där uppe. Efter dagens intervallpass på em satt jag och hade frossa och var alldelens yr i huvudet. När jag sitter där och känner detta och samtidigt bara sitter och njuter av detta tillstånd hur är det fatt då. Skämt och sido, jag har kört ett riktigt grisigt intervallpass på em idag och jag plockade ut det mesta som fanns i kroppen och det va riktigt gött dä.
I och med detta så blir det nog inte så mycket mera gjort idag. Det blir helt enkelt en lugn kväll i soffan så att man återfår medvetandet till morgondagens fm pass.
Till helgen hoppas jag vara lite extra pigg för då skall det bli race igen och denna gång blir det i löpform. Jag kommer att springa en sträcka i vasastafetten i ett lag som hoppas vara med och kriga om segern i herrklassen. Det blir säkerligen en rolig upplevelse. Jag har sprungit vasastafetten några år tidigare också men inte med ett lag som krigar om segern så detta blir lite nytt och spännande. Jag är inte riktigt säker på vilken sträcka jag kommer springa men troligtvis den sjunde eller åttonde. Jag ser fram emot en spännande lördag, vi kanske ses längs vasa spåret.

Höööj Jimmie

4 kommentarer:

Lina sa...

Inte bara segern i fokus, om man ska tro Andreasson?
Kör hårt!
http://www.dt.se/nyheter/falun/1.3813788-satsar-pa-seger-och-banrekord

Jimpa sa...

Haha nej han har höga krav Mats :-)

fredrik drake sa...

Jimmie,

vad körde du för intervaller för att bli så sjuuuuk?

Fredrik

Jimpa sa...

Hej Fredrik

Jag kan väl säga så mycket som att det va rullskidor det va frågan om.