söndag 27 september 2009

Favvo låt och förberedelser

Ja det är en låt som rullar mest hela dagarna här hemma nu till min sambo Emmas stora förtret då hon inte diggar den som jag. För att höra låten så klickar ni här håll tillgoda, jag tycker att den är suverän.
Idag är också dagen innan läger vilket innebär lite fixande och donande men det mesta går på rutin vid det här laget. Jag har med åren insett att den inte är så mycket mer än träningskläder och träningsmaterial som skall packas med för man använder i stort sett inga andra gjejor eller kläder på läger. Även denna gång så har vi i klubben tagit en tripp till CityGross för att inhandla fönödenheter till läger veckan, det blev ett skapligt lass denna gång också.
Träning då? jo visst har det även denna dag blivit träning men dagens aktiviteter är så hemliga att jag ej kan avslöja dessa här på bloggen :). Det skall bli riktigt kul att komma iväg på läger och jag hoppas på ett kanonväder även detta år, det är sjukt fint i Sälen denna tiden på året om nu vädret är bra. Annars kan det vara djävulskt kallt med 2grader och regn skillnaden mellan himmel och helvete är hårfin.

Dags att fylla väskan och depåerna Jimpa J

2 kommentarer:

MH. sa...

Winnerbäck och Hackmora Hillrace, en härlig kombination!!
....jag får liksom ingen ordning på mitt liv.........

Jimpa sa...

Ja de kanske harmoniserar