onsdag 17 februari 2010

2 pass och sambon har dragit

2 pass har jag genomfört idag och då är men som vanligt lite härligt trött när jag ligger i soffan. Det är dock en grymt skön trötthet som jag bara kan ligga och njuta av. Bägge passen flöt på riktigt bra och det är otroligt fina förhållanden här i Falun nu. På em passet fick jag sällskap av Patrik "Garphyttan" Karlsson och vi skatade på veteran VM banorna som är mycket fina.
För tillfället sitter jag och tittar på störtlopp i väntan på sprint finalerna, jag skulle inte vilja byta med någon av tjejerna, det går ruskigt fort i störtlopp. Jag nöjer mig med väggen i Sälen som jag åkt nedför 2 ggr. En gång på ryggen och en gång på skidorna, det blev en vurpa första gången :-)

Ja just det, Emma har åkt till Norge och skall tävla där. Själv stannar jag hemma och dunkar ännu ett långlopp i helgen, gött dä.

Hej på er Jimmie

1 kommentar:

Anna m.fam i Älvan sa...

Tur att jag visste att Emma skulle iväg annars hade jag ju satt morgon kaffet i halsen av din överskrift...luring där:)o vi har med det fint hära nere med massa snö o ett kommande sportlov.....men vi vill allt ha lite sol nu(måste ju klaga på någe.)