fredag 9 april 2010

Det känns som tortyr

Hej på er, jag är mitt uppe i en heldags pluggande men kände att det var dags för ett inlägg där jag får skriva ut min frustration lite. Klockan ringde tidigt i morse och jag var annat än pigg kan jag säga. Efter frukosten väntade plugg så det stod härliga till och det gick bra, fick in flytet liksom. Efter ca 2 timmar slit var det dags att rännsa skallen lite så det blev en löptur i grådassig väder och lätt regn men det va ack så skönt.
Hem duscha och sedan till Vildgåsen för att avnjuta lunchen som idag bestod av potatis, köttfärs limpa, skysås och sallad, mumms full i bibblan va det. :-)
Lånade en bok på skolbiblioteket, seriöst tycker jag, gick sedan hem och råpluggade igen till solen i detta nu bröt igenom och jag fick ett panik ångest anfall över att jag blir sittande inne här ett tag till medans solen skiner och snön ligger på lugnet.
Sädär ja nu känns det bättre, nu är det plugg och tvätt som gäller. Hmmmm

Fredag idag, gött dä. Hoppas ingen har missat att Djurgården slog ut sopgänget Linköpings HC ut slutspelet igår. Djurgården va grymma i matchen och det va inget snack igår:-) en särskild hälsning där till sambons kusin, det kanske är dags att byta lag snart så du får känna hur det är att vara en vinnare.

// Jimmie

1 kommentar:

Emmas kusin sa...

Nej....jag ska ej byta lag:) /August