onsdag 23 februari 2011

På besök hos slaktarn

Idag va det lill lördag då och det är inte så långt kvar till "stor" lördag och detta innebär tjejvasan. Jag kommer traditionsenligt att agera service man åt Emma när hon skall bomba de tre milen mellan Oxberg och Mora, det är alltid lika kul att vara med och heja tycker jag. Man får se det hela från en helt annan synvinkel och det är kul.
Jag själv då, jo jag har kommit igång bra med träningen efter helgens Bessemerlopp. Det blev ett pass redan på måndag fm faktiskt och det var då gött att komma ut och röra på kroppen lite. I tisdags körde jag ett tufft pass även om just det passet inte var ren och skär träning. Jag va nämligen hem till Avesta en sväng och besökte Lalla "Slaktarn" Dickfors på hans ny öppnade gym. Jag körde dock inte så mycket gym för på programmet stod stretching. Detta handlar då inte om några lätta fina tänjningar och höftgung utan snarare ren och skär tortyr. Då jag är "lite småstel" av mig så känns det ganska så bra när en välbyggd nästan två meter lång slaktare hugger jag i mig och börjar bryta och bända. Denna behandling känns väldigt bra i kroppen efteråt men under tiden så är det ingen lek. Vanliga symptom som jag brukar uppleva under behandlingen är olidlig smärta, yrsel, illamående samt att jag domnar bort i ansiktet och knappt kan prata, detta är nog jätte nyttigt. Hur som helst så känns det som sagt bra i kroppen efteråt då all smärta och alla andra symptom försvinner efter en stund.
Idag har jag på fm så kört ett gympass och det va ganska så skönt med tanke på att tempen visade -20 grader, hoppas det blir varmare på em då de skall åkas lite skidor.
Här nedan lägger jag in två artiklar om mig som publicerats efter Bessemerloppet.

Langd.se

Dalarnas Tidningar - dt.se

Höj Höj Jimmie

2 kommentarer:

snyggfaster sa...

Asså kanske jag ska gå och få en sån där behandling...verkar ju som om man kan få tyst på kakhålet man har och som används allför flitigt, högljutt och gnälligt....Allt enligt Hasse förstås, hehehe. OBS!! Tipsa inte han om att det går eventuellt att få tyst på glappet här hemma, för då kör han dit mig på dirren

Jimpa sa...

Nja jag är tveksam att denna behandling rår på det du lider av :-), mend et kanske skulle vara värt ett försök:-)