fredag 29 april 2011

Tiden går fort.....

...eller börjar man bli gammal?
Tiden bra flyger iväg känns det som och man hinner fasen inte med allt man skall göra på dagarna. Hela tiden fylls att göra listan på tycker jag. Det är bara att borra vidare och hoppas att man kommer till botten på listan i sinom tid.
Nu på fm har jag löpt ett pass i den fina terrängen på Jungfruberget och Lugnet, det känns som om kroppen så sakteliga börjar komma igång nu och inse att det är dags för ett nytt tufft träningsår. Igår klarade jag också av rullskidpremiären och jag tycker att det gick riktigt bra, man kommer in i åkningen ganska så omgående. Det har varit ett grymt skönt träningsväder här i Falun den senaste veckan då det varit soligt men inte alltför varmt.
Det va ju fredag idag med och detta kräver ju en låt från min sida. Det bidrag som kommer nu får er nog i ett skönt flow inför helgen då ni skall välkomna sköna Maj :-), klicka här för att lyssna på låten.

Trevlig helg allihopa.

Höööj Jimmie

1 kommentar:

snyggfaster sa...

Alltså jimmie..fatta hur fort tiden går för mig då som snart är 50 år...!!! Swoooosh säger det och så är allting försent. Nä nu kom ju paniken farandes för 17 gubbar...!!!
Ha en "eldig" valborg och hälsa din käresta