tisdag 21 februari 2012

Bilder och kommentarer från Tartu Ski Maraton

Jag är åter hemma efter ytterligare en helg i hetluften och denna gång va de Tartu Ski Maraton som fick sig ett besök. Bra boende, fina tävlingar och bra resultat gjorde detta till en riktigt bra helg tycker jag. Jag lyckades ytterligare en gång att var med i toppen och kriga , det räckte slutligen till podiet och en tredje plats. Det är jag givetvis nöjd med. Förutsättningarna på tävlingsdagen va något bistra med ca -8 grader och ganska så kraftig vind. Banan gick bitvis i skogen och bitvis på öppna fält. Detta gjorde att föret varierade något med hårda fina spår i skogen och bitvis igen drivna spår på de öppnare fälten. Jag kände mig stark loppet igenom och på slutdelen låg jag med bra i klungan hela tiden. Fick till och med en liten lucka någon kilometer innan mål men det va fler än jag som hade krafter kvar på slutet och jag blev ikapp hunnen. Jag va slutligen trea in på upploppet och blev trea i mål och som sagt det är jag nöjd med. Nedan följer några bilder från race dagen. Den första bilden är tagen precis i startögonblicket, det kanske syns :-).



Nu blir det till att njuta lite av helgens framgång innan det är dags att ladda om igen och nästa gång jag befinner mig i hetluften är det dags för vasaloppet första söndagen i Mars, det står inte på.



Höööööj Bossel Jimmie

6 kommentarer:

Torkel sa...

Ännu en kanoninsats!
Vilken svit,Världsrekord i högsta lägstanivå!

Anonym sa...

Grattis! 1000 euro och en kajak i pris, inte illa!

Janne

Jimpa sa...

Haha kajaken va faktiskt Jörgens. Ganska skönt att inte vinna den. Blir svårt att få med på flyget ;-)

KINGEN sa...

Grattis Bossel Jimmie till ytterligare ett kanon race. Grymt stabilt. Tungt tungt race.

Jonna sa...

Fantastiskt bra! Grattis igen. Bara en dryg vecka kvar nu... hoppas det inte bara är motionärerna som har fjärilar i magen :)

LB sa...

Kul med dina framgångar. Hoppas att du lyckas bra i VL.
Ser att du åker med Skiathlon-pjäxor i loppen. Vad är fördelen med det?
Jag har ett par själv, men upplever dem lite stelare i sulan.