torsdag 22 juli 2010

Bilder från de senaste dagarnas träning

Igår va en tuff träningsdag där benen fick smaka på ordentligt och den avslutades med ett längre distanspass i den fria stilen. Det finns en hel del fina vägar att köra på här nere i Borensberg. Jag hade även sällskap på gårdagens pass av Emma vilket alltid är trevligt och det skulle visa sig bli lite underhållande den sista biten också.

Denna bilden är tagen när det va ca 30 min kvar av gårdagens pass och Emma försöker att krama ur de sista vattendropparna ur vätskebältet. Det visade sig dock ganska snart efter detta att hon kramade för lite då hon blev tok tom sista biten hem. Alla som har råkat ut för att bli tomma någon gång vet att det inte är någon angenäm upplevelse för personen i fråga. Dock kan jag meddela att det är ganska så underhållande för den part som är lite piggare och det är fascinerande att se hur människan och kroppen fungerar under dessa för hållanden. Jag kan meddela att ett symptom på utmattning är att man blir lätt irriterad det blev jag varse igår men det går dock över när man blir tillräckligt tom. :-)

Jag vid sista drickapausen.

Salomons skatepjäxa med spänne över foten är grymt stabil att åka rullskidor i.


Men vad gör han nu tänker ni?

Jo jag tar, liksom Papphammar, säden dit jag kommer. :-)
Idag ringde klockan tidigt då jag och Emma skulle åka in till Motalas brand- och ambulans station där svärfar jobbar så där kan vi låna deras gym. Det är ett bra gym som har alla saker som vi behöver. Som ni förstår så blev dagens första pass gym styrka.

Jag kör dipps med vikt som är en av mina favoritövningar.

Här biter jag i ordentligt då jag kastat på en del vikt kring midjan.

Denna king skiva fanns på gymmet, inte illa Motala ambulansen.
Nu sitter man som vanligt framför Tour de France och idag blir det förhoppningsvis åka av i bergen, jag håller på Andy idag.
Hej Jimmie


1 kommentar:

Anna sa...

ser ju att ni var super nära lappli huset:)då kunde ju faster kommit med mer dricka till Emma!