söndag 11 juli 2010

Jag är tillbaka i cybervärlden

Jajjemen jag tror att jag nu satt rekord i antal dagar utan uppdatering här på bloggen, tog en liten semester från skrivandet som ni säkerligen har märkt. Nu är jag dock som sagt tebax och skall uppdatera som vanligt igen har jag tänkt. Hoppas att alla ni läsera har överseende men detta lilla avbrott som varit. :-)
I detta nu så befinner jag mig på en snabbvisit hemma i Falun, jag har ju tillbringat någon vecka i underbara Älvdalen och i morgon bär det av ner till Borensberg till Emmas föräldrar på obestämd tid.
Träningen i Älvdalen gick i både medflyt och motflyt (bra ordval) kan man säga. Men det är så det är ibland och förhoppningsvis blir man starkare när man tar sig ur motflytet. Det som inte dödar det härdar eller va är det man säger, jag får nog testa om det är så nu kan jag tänka.
Varmt satan (unsäkta ordvalet) är det ute också, det är inte mycket som liknar syre i luften tycker jag det känns som och det blir lite kämpigare att träna i detta väder men det är bra mycket bättre än regn i alla fall så jag skall inte klaga allt för mycket. Det har blivit två pass idag och dessa har betsått av löpning och rullskidor. Eftermiddagens rullskidpass blev ganska så kämpigt i värmen och efter en timme och tjugo minuters åkning slutade jag svettas, fick gåshud och började frysa. Dåligt med vätska kan jag tro trotts att jag drack mycket mellan passen kan jag tycka. Det var bara att vingla på hemåt och ta sig en redig flaska vatten. Den stora behållningen på dagens em pass va de två tonårstjejer som visade sin uppskattning för att jag gled förbi med bar brunbränd överkropp, tackar för det kanske va det som gjorde att jag tog mig hem. :-)
Nu blir det till att ladda lite inför kvällens VM final som jag tror att Holland kommer att lira hem.

Höööj Bossel Jimmie Johnsson

2 kommentarer:

KINGEN sa...

Rätt tänk Jimpa, det kommer solsken. Trägen vinner.

Jimpa sa...

Yes, yes.