söndag 25 juli 2010

Höst ???

Högsommarvärmen är bokstavligen talat som bortblåst och dagens 11 grader och regn påminner om att hösten börjar närma sig. Men förhoppningsvis så är det några sommardagar kvar innan hösten gör sitt intågande på riktigt.
De senaste två passen har dock genomförst i höstliknande väder med regn både igår em och på dagens fm pass. Dagens fm pass blev således ett löpning distanspass, det går ju faktiskt alldelens utmärkt att köra fast det blåser hårt och regnar på tvären, det kan till och med vara lite skönt med ruggväder då.
Det va ett tag sedan det va nå låt tips här på bloggen och jag har lyssnat på en del sedan sista det bloggades om en låt. Den låten som kommer som tips nu är en låt som jag lyssnat flitigt på de senaste två veckorna och som rullar i huvudet under många träningspass. Det är ju alltid trevligt att ha någonting att nynna på när man kör lite längre pass och samtidigt ha någonting att tagga till på under de tuffare passen. Hur som helst, denna låt passar bägge tillfällena för min del. Jag kanske skall komma till saken, klicka här för att höra låten den är grym.
Nu blir det till att titta lite på sista sträckan av Tour de France.

Ha det gött, Jimmie

1 kommentar:

Anna sa...

Höst ja...o jag som har min första semester dag imorgom..måtte vädergudarna skärpa tills sig framöver.o du här hemma äre golf idag me:)