tisdag 12 juni 2012

Dag 2 av Sognefjellslägret

Igår bar det av till Norge och Sognefjell för en veckas läger. Gårdagen innebar resa och ett träningspass på Lillehammers fina nya rullskidbana. Det blev som väntat en lång resa på Norges fantastiska vägnät, det tar tid att åka bil i Norge! Hur som så kom vi fram och fick oss ett fint pass på vägen.
Idag har det åkts skidor två gånger uppe på sognefjellet. Det är en fin sträcka som de har fått till detta år och den är ca 7.3km i fin kupering. Det är riktigt bra snöförhållanden vilket gör skidåkningen riktigt bra. Det är fjärde året som jag är här nu och det är klart mest snö i år. Vädret har varit blandat idag med både dimma, sol och regn. Det var som vanligt riktigt roligt att åka skidor igen. Det blev som sagt två pass på skidorna idag med stakning på fm och ett klassiskt pass på em, jag kommer att somna ovaggad ikväll :-)
Det är ganska mycket folk på spåret så det är flera som har lockats hit av det fina förhållanderna. Imån fm väntar ett tufft fartpass på rullskidor i de fina backarna som finns här, gött dä.

Hööööj Bossel Jimmie

Inga kommentarer: