söndag 19 december 2010

-26 racet inställt.

Det blev inte riktigt den helg som jag tänt mig i Norge och den skandinaviska cupen. Ett brutalt dåligt skatelopp i fredags och idag blev det klassiska loppet inställt pga kylan som mätte -26 grader på det kallaste stället efter banan när det va dags för start, det va bara att ställa in. Så klart tråkigt det, hade varit kul att få en chans till att visa vad man går för när man är i Norge. En reflektion efter helgen är att Norge har en ortrolig bredd på sina skidåkare strax under landslaget. Det går inte annat än att erkänna att man är imponerad. Hela Norge resan har varit bra annars och vi har bott på ett jätte trevligt litet hotell ute i skogen halvvägs upp på ett berg. Där va personalen helgo och vi togs väl omhand, vi kunde styra och ställa med mat tider som vi ville och det är guld värt för oss när vi har tävlingshelg och start olika tider. Det va dock lite spöklikt till att börja med men när vi lärde känna personalen så kändes allt kanon. Till och med kocken som gav oss lite konstiga blickar första kvällen och såg ut mera som en massmördare än en kock blev en stor nallebjörn tillslut.
När jag lämnade Falun i Torsdags så snöade det mycket och det lär ha fortsatt i helgen för nu när jag kom hem va det riktig vinter i Falun och jag fick leta efter bilen på parkeringen och sedan försöka sopa fram den, det va ett sant nöje. Det är så himla kul att det har blivit riktig vinter till snömängden sett nu också och inte bara rejäla minusgrader. Imorgon blir det träning, tvättande och så lite jul handlande tror jag bestämt, det börjar ju dra ihop sig. Nu brinner alla fyra ljusen och snart kan man börja spana efter tomten, gött dä.

// Jimmie

3 kommentarer:

KINGEN sa...

ja tomten är ju inte och leka med.

Jimpa sa...

Nej verkligen inte, han kan få vem som helst att darra med underläppen.

Anna Igelström sa...

Det har verkligen gått fort med juletiden i år. Redan julvecka och snart dags för tomten som sagt. Ska ni fira julen i Brogård eller blir det Älvdalen?