måndag 6 december 2010

Helgen som va

I helgen drog cirkus FBSK till Skellefteå för att göra sve-cup premiär. För min del så blev det en helg som jag lägger till handlingarna och låter vara. Lördagens sprint gick inte alls nå vidare för mig och jag blev 40:ionde man, det är inte ok.
Igår va det 15km klassiskt som gällde och det va där jag hade mina förhoppningar till ett riktigt bra resultat denna helg. Det gick dock inte så bra som jag ville och jag slutade på en knappt godkänd 16:onde plats. Jag borde var högre upp i listan än så på den distansen. Känslan under loppet va dock inte optimal och jag fick slita lite för varje meter i spåret upplevde jag. Med tanke på den känslan så ger jag mig knapps godkänt för min insats på 15km klassiskt. Det är bara att ta med det positiva som va i helgen och sikta mot nya mål. En mycket positiv sak med Söndagen va att jag hade grymma skidor med ett kanonfäste och bra glid det är en lyckad kombination. Tack vallateamet och kanske framförallt pappa för det, du verkar inte så ringrostig:-)
Resan som man bävade lite för inför helgen gick faktiskt riktigt bra både dit och hem, det tog ca 10 timmar att åka enkel väg så det blev ca 20 timmar buss i helgen, jag har promenerat dit jag ska hela dagen idag:-).
Nu blir det middag bestående av klyftpotatis och älgkött, gött dä.

// Jimmie

2 kommentarer:

KINGEN sa...

Ja men du sa juu att du skulle ha bra skiiidor.

Jimpa sa...

Ju ju ju