torsdag 9 december 2010

Åsarna nästa

Väskan är packad igen och denna gång går resan till Åsarna. FBSK åker dit vid lunch idag för att till helgen tävla den andra helgen av fyra i team sportia cup, Sverige cupen för seniorer. Distanserna till helgen är sprint klassiskt på lördagen och 15km fristil på söndagen. Jag har mina största förhoppningar på lördagen även om ingen av dessa distanser är någon favorit. Sprint klassiskt är i och för sig roligt men ingenting jag tränar för att vara bra på så vi får väl se hur bra jag egentligen är. Det blir nog hur som helst en underhållande helg som vanligt, det brukar det nämligen vara när vi i FBSK-gänget drar iväg, inga sura miner där inte.
Jag har på fm idag kört ett intervallpass så att jag kan sitta still i bussen till Åsarna:-). De har fått ut lite mera snö på lugnet nu men jag tycker fortfarande att det är mycket lustigt att Sveriges så kallade riksskidstadion inte har mera åkbara spår efter en så lång köldperiod, skärpning.
Nu väntar en lunch på Vildgåsen innan bussen går mot Åsarna. Vi får se hur internet anslutningen ser ut där uppe. Är den ok blir det lite uppdate från Åsarna senare i veckan.
På allmän begäran så slänger jag här nedan i n en låt som önskats och detta på en Torsdag? får se nu då hur det blir med fredagslåten imån.Hööj Jimpa

2 kommentarer:

Adele sa...

Tackar för låten!!Lycka till i Åsarna!Se nu till att vallateamet håller fokus.

Jimpa sa...

De håller alltid fokus på det de gör. Frågan är bara just va de gör; -)