onsdag 3 november 2010

Det regnar när det skall snöa

Vart är vintern sitter jag här och undrar samtidigt som jag vet att det kanske är lite tidigt att hoppas på vinter redan. Men jag tycker i alla fall att vi kunde få lite fina grader så att det går att producera snö. Idag har det varit ett riktigt trökväder här i Falun med regn i stort sett hela dagen. Det va kallt att träna utomhus på fm idag kan jag meddela och det gällde att hålla ångan uppe för att inte frysa. Träningen blev en lite löptur i Lugnets fina terräng, jag ville känna lite på kroppen efter mina ofrivilliga vilodagar. Jag tycker att det kändes helt ok och hoppas det skall kännas bra imån med så jag kan dra igång på riktigt igen. På em idag så blev det lite styrka och kroppen kändes där mycket pigg tycker jag så det känns nog ok nu tror jag.
Som det ser ut nu så drar nog jag och Emma till Älvdalen och åker skidor fre-sön på deras enormt fina 1.6km spår som de har ordnat. Igår kom beslutet att Dalapremiären i Grönklitt är inställd och detta innebär att vi på DSA troligen kör en egen tävling i Älvdalen på Söndag, det kommer att bli skoj.
Nu är det hög tid att börja med middagen och idag bjuds det på stuvade makaroner och RIKTIG prinskorv, gött dä.

// Jimmie Johnsson

1 kommentar:

Anna Igelström sa...

Vintern kommer nog snart ska du se. Längtar också jag med för jag vill provåka nya skidorna. :-) Hoppas att du är kvitt halsontet nu så du kan träna på igen.