tisdag 2 november 2010

Ny glasögonsponsor

Jag kommer denna vinter att köra med skidglasögon från Cébé. Under de senaste veckorna har jag testat deras glasögon med mycket gott resultat. Jag tycker att glasögonen fyller sin funktion mycket bra, de sitter grymt skönt på och att de sedan har en hel fräsch design gör inte saken sämre.

På bilden nedan ser ni glasögonen med det avtagbara nackbandet på och även det avtagbara komfort-padding som skall hindra svett från att rinna ner från pannan. Linserna som sitter på här är 200 Brovn AR 100 % UV-filtrerande sol glas. Dessa går enkelt och lätt att byta mot annan lins som medföljer.
På denna bild ser ni glasögonen med de avtagbara, ergonomiska och justerbara skalmarna. Här är också komfort-padding skyddet borttaget och de andra linserna som följer med sitte på. Dessa är Variochrom Perfo som också är 100 % UV-filtrerande men ändrar ton efter den ljusstyrka som de utsätts för.
Nu är det bara att ge sig ut i väder och vind, jag är rustad för det mesta. För att se hela Cébés stora utbud av glasögon så kan ni besöka dersa hemsida Cébé.se och kika runt lite.
// Jimmie

Inga kommentarer: