lördag 13 mars 2010

Nära döden upplevelse

Ännu en trålande dag med ett fint skidföre, det passade utmärkt då jag på fm idag genomförde ett race på egen hand. Jag körde ett längre skate race för att få igång tävlingstempot i kroppen igen efter vasan. Trotts ett strålande väder och ny preppade spår så var dagens race en nära döden upplevelse för min del. Det var satans jobbigt och det kröp i låren från första till sista stavtaget. Det är sådana här gånger som man funderar på vad man håller på med egentligen, men samtidigt på något sjukt sätt så njuter man av känslan att mjölksyran sprutar ur öronen. Låter inte det smart så säg? Det blev hur som helst en redig omgång för kroppens system och de lär nog ha vaknat till liv nu i alla fall, gött dä.
Kunde inte hålla mig från spåret på em heller så det blev en tur med Emma i eftermiddags solen, det har varit sjukt mycket folk på Lugnet och åkt skidor idag det är kul att se.
Nu är det väl dags att börja ladda för kvällens drabbning, melodifestivalen det lär man ju se:-). Skandal dock att Kalle Moreus inte gick till final, den låten tyckte jag va riktigt bra men det finns ju några fler bra som gått vidare i alla fall.

Trevlig lördagskväll på er Jimmie

1 kommentar:

Nettan sa...

Ja, kalle var bra...=) men min absoluta favvo var Salem al fakir, och sen Anna...och det var ju hon som vann oxå. =D (eller dolph om man får välja honom) Vilka tyckte du om? och vad tyckte du om vinnaren?
Ska sova nu, upp och jobba förmiddag imorgon...=( natti!