torsdag 10 juni 2010

Byt färg på sidan ? och slut för denna termin

Idag var sista lektionen i skolan för denna terminen vilket är riktigt gött dä. Vi hade idag lite avslutande examinationsövningar där det gicks igenom både ett och annat. Bland annat lite friluftslivs säkerhet och döm om vår förvåning när våran kursansvariga lärare började prata om dubbel säkerhet och då drog en liknelse av att ha både hjälm och kondom. Vi förstod inte riktigt budskapet men fick oss ett gott skratt i alla fall. Jag vet att det finns vissa som läser denna blog som vet vilken vederbörande lärare är och kanske kan be denna att vid lämpligt tillfälle utveckla detta. :-)
Det blev en kort luftning av träningsgrejorna idag innan skolan också men annars har dagen till största delen bestått av skola.
Jag har även fått en kommentar om min färg på bloggen, det är en av er läsare som tycker att det är svårt att läsa när jag har nuvarande blåa färg. Är det flera som upplever detta eller rent allmänt tycker att det är dags för ett färgbyte så skriv gärna en kommentar så jag vet. Jag vill ju att ni läsare skall trivas på sidan.
Imån blir det studentfirande hemma i Avesta då min syster går ut gymnasiet, det blir skoj. Åter i Falun någon gång under dagen, jag kommer dock att få spendera helgen i ensamtmajestät då Emma drar hem till Borensberg och cyklar tjej- och halvvättern. Är det någon som vill ha sällskap i helgen så hör gärna av er. Jag är inte mycket av en ensamvarg även om jag börjar bli bättre på det. :-)

// Jimmie Johnsson

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vi rösta för annan färg, annars måste jag ta fram läsglasögonen

/JoK

Unknown sa...

Kör vitt. Eller du kanske gillar partifärgat? :)

Joakim Engström sa...

ja eller byt färg på texten. Jag är i Falun ikväll! Kanske kan höras!

Karl sa...

ja det är svårt att läsa:P va hade du för tid på 3000m? föresten?

KINGEN sa...

Backgrundsfärgen är bra, kör samma färgkombination som du hade på dojorna idag.

Anna sa...

Min favvo färg är ju blå!!!!men kan hålla med om att det kan vara svårt att läsa ibland...trodde det var mina ögon el åldern...:)ha det gott!!

Anonym sa...

Jag kan be läraren utveckla resonemanget om hjälm och kondom, kan bli intressant!

Janne

Jimpa sa...

Det låter bra, Janne