måndag 7 juni 2010

Kalas helg

Då har man tagit sig upp ett pinnhål igen då, igår tog jag mig upp till 25:an och det känns ju helt ok. Man börjar visst bli vuxen tror jag. Det har så klart varit kalas i helgen, i lördags blev det kalasande med goda vänner och igår kom släkten på besök. Jag bakade tårta helt på egen hand för första gången i helgen också. Jag är riktigt nöjd med resultatet och av gästernas reaktioner att döma så fick jag klart godkänt. Det känns bra, då vet man att man kan det också och det är ju aldrig fel att kunna baka tårta.
Har också inlett sista veckan i skolan idag, det är en del kvar att göra denna vecka och det skall bli riktigt skönt med lite lov så småningom. Jag är precis hemkommen från ett lugnare distanspass löpning. Det blev en fin runda här i Faluns fina terräng. Nu väntar plugg hela dagen, INTE så gött dä. Hoppas jag överlever denna dag så hörs vi igen.

Hmm Jimmie

1 kommentar:

Anna sa...

aha..du kan baka tårta du...August o jag ska fixa tårta till hans skolavslutning imorgon...o han har bestämt att godis (ferrari bilar) ska pryda tårtan...hm får se hur det blir!!gött att skolan är inne på slut tampen nu.....hälsa o krama om Emma me!