fredag 22 oktober 2010

Bilder från gårdagens intervallpass

Tiden rullar på och det är fredag igen, tiden går fort när man har roligt. Denna vecka har varit intensiv precis som den föregående och det blir skönt med lite helg nu. Denna helg innebär fullt fokus på träningen då det är hemmaläger med Falun Borlänge SK och DSA. Det skall bland annat köras två race så det blir nog ett roligt läger.
Igår kördes det hårda intervaller vid falucrossen mellan Falun och Borlänge. Det är intervaller som tar drygt 6 minuter och det lutar på bra nog bitvis. Jag tycker att det är mycket bra, intensiva och tuffa intervaller. Vi va ett gäng som körde och vi åkte upp för att sedan få skjuts ner me buss av coach Hammarstöm. Det blir jobbiga intervaller när man kliver in i bussen på skakiga ben och börjar intervallerna med skakiga ben igen utan åkning emellen. Bjuder nedan på några bilder från gårdagens pass.

Jag hänger mig på stavarna. Foto: Daniel Hammarström
Köttning sista biten uppför backen. Foto: Daniel Hammarstöm
Nu väntar ett pass med styrketräning innan jag har gjort all nytta för idag, det blir gött. Bjussar givetvis också på en sedvanlig fredagslåt som tar er in i helgen.

Trevlig helg Bossel Jimmie Johnsson

2 kommentarer:

Anna Igelström sa...

Sköna bilder på tuffa pass. Hoppas att du får en trevlig helg och god tur på lägret.

Jimpa sa...

Tack för det Anna, det blev en ok helg. Hoppas ni med haft det bra i det fina vädret.