onsdag 20 oktober 2010

Hallå vakna...

.... fick jag lov att skrika till kroppen när jag gav mig ut på dagens fm pass. Det va med en något trött och lite stel kropp som jag ställde mig så rullskidorna i morse. Jag vaknade dock till ganska så omgående och en bidragande orsak till detta va nog att det va 0.8 grader och en ganska så kraftig blåst ute idag. Jag körde ett skate pass där jag höll i farten i backarna lite skapligt även om benen va lite trötta efter gårdagens Romme pass, det passet va som sig bör jobbigare än jobbigast. Igår va det jobbigt, blött, lerigt och halvmörkt innan vi tog oss ifrån backen på skakiga ben. Dessa pass är så fruktansvärt underbara trotts att man under tiden man genomför dem är så trött att man knappast vet vad man heter. Alla kör stenhårt och vi sporrar varandra att driva på trotts att kroppen skriker åt en att stanna.
Nu sitter jag och avnjuter en kopp varmt kaffe efter att jag intagit lunchen på Vildgåsen. Det blev en fin promenad till och från lunchen idag i det fina men blåsiga höstvädret. Nu blir det till å vila lite och fixa lite grejor som måste göras innan det är dags för dagens andra pass. Vi ser ut att bli ett gäng på det passet vilket alltid är lika kul, träning och kul blir det då, gött dä.
Slänger in en skön låt nedan, denna snurrar några varv i mitt huvud varje dag nu.Hööööj Jimmie Johnsson

3 kommentarer:

Hammer sa...

Härligt Jimmy!
Äntligen inbäddade youtubeklipp;)
Och en jävligt bra låt dessutom=)

Anna Igelström sa...

Jo nog var det kallt alltid. Jag och kompis drog ut på ett löparpass vid elva idag på fm. Brr, vad kallt och blåsigt men större anledning att hålla högt tempo för att bli varm. :-)

Jimpa sa...

Ja visst är det bra Hammer, nu skall jag bara få till rätt storlek också så blir det lite snyggare, har fått lite tips om det. Kul att du gilla låten.

Ja det är ett bra sätt att hålla tempot uppe att klä sig lite kallt så här års. Bara att köra på Anna :-)