onsdag 30 december 2009

Kung Bore har ett stadigt grepp

I morse när man slog upp gluggarna så visade termometern -24 grader. Jag mesade ur och körde ett styrkepass inomhus då. Det kändes ändå som ett bra beslut då det var lite kallt att andas bara av att gå till friidrottshallen. Jag körde mitt standard styrkepass som består av lite olika och för er bloggläsare super hemliga övningar. Det gick i alla fall riktigt bra och jag kände mig stark som en björn.
Dagens skidpass körde jag kl 14.00 idag då det var som varmast på dagen endast -19 grader när jag startade passet. Det blev dock snabbt bättre då de hade dragit upp lite nya spår här på Lugnet. De har preparerat delar av milen och de gamla VM-banorna och det var riktigt fina spår både för skate och klassiskt. Bara lite genomslag av vegetation på vissa ställen, riktigt kul att åka på lite längre spår. Det var också betydligt varmare på dessa spår då de ligger lite höge upp, det va Gött Dä.
Nu blir det middag.

// Jimmie

3 kommentarer:

kingen sa...

Börjar du komma opp i min styrka, inte dåligt.

Jimpa sa...

Nej det är ju inte gåligt, ha ha

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu magic story very thanks http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Bactrim.aspx infusions http://www.sqlprof.com/members/Buy-Lamictal.aspx dnsp wryly http://www.comicspace.com/nexium/ faxes http://soundcloud.com/altace equaled iiexample http://talkingaboutwindows.com/members/Buy-Ciprofloxacin/default.aspx infogabriel prog