tisdag 29 december 2009

Smög intervaller

Lite uppdateringar från dagen kan vara på sin plats. I morse tog jag och smög lite intervaller i den klassiska stilen, anledningen till att jag inte pumpade intervaller var de något kyliga graderna som termometern visade i morse nämligen -19 grader. Körde lite längre intervaller och smög igång fint med den första som gick fint och det kändes bra i bröstet med andningen. Trappade upp tempot lite på de övriga intervallerna och det gick fint hela vägen, Gött Dä. Det var annars som ni förstår ganska så kärvt före men det är ju å andar sidan riktigt bra fäste då. När jag hade genomfört passet var jag riktigt frostig och väderbiten så den varma duschen satt fint efteråt.
På em blev det ett myspass skate med full påpälsning, tempen hade då krupit ner under 20 graders strecket Jag och Emma åkte några varv på elljusspåret och det gick fint men kärvt I morgon fortsätter kylan:) men jag tycker då att det är bättre med 20 grader kallt än 5 grader varmt. Det är ju vintersport jag håller på med.

// Jimpa

2 kommentarer:

Matilda sa...

Intervaller är perfekta saker! Tyvärr är jag inte särskilt duktig på längdskidor så det blir intervaller med löparskor istället :)

Jimpa sa...

Ja det sitter aldrig fel med intervaller av något slag. Jag är dock väldigt emot löpning när det är skidföre ute.:)