lördag 24 oktober 2009

Bruks nästa

Nu sitter jag i soffan i Falun och har avslutat två dagars bra träning hemma i Avesta. Det har varit bra pass med lite annorlunda inslag. Det har blandannat varit löpning i trapp med viktväst, rullskidsintervaller med viktväst och träningspass i vatten. Det har alltså varit bra och jobbig träning, riktigt kul med lite variation. Tack så mycket till Lars-Åke "Lalla" Dickfors för bra träningsdagar. Dagens första pass var klassiska rullskidintervaller i Olshyttebecken och vi körde som sagt med viktväst på oss, jag och Martin Johansson. Var drygt kan jag meddela. Den effektiva intervalltiden på passet blev lite drygt 60minuter, gött dä.
Imorgon bär det av till Bruksvallarna och några dagars skidåkning. Det blir spännande att se spår kvalitén, det känns som att den kan vara skiftande. Vi får se hur det går att uppdatera i Bruks vet inte vad det finns för internet.
Kom för sjutton ihåg att vrida klockan tillbaka en timme när ni kryper till kojs idag gott folk, då slipper ni en del missförstånd imån.

Höj på er Jimmie

Inga kommentarer: