lördag 31 oktober 2009

Teckniska problem

Förklaringen till mitt dåliga uppdaterande nu för tiden är att mitt Internet inte riktigt är överens med mig. Men enligt rätt säkra källor skall det hela vara löst senast måndag. Vardagen flyter annars på bra och man har aklimatiserat sig till barmarken igen efter att ha återvänt från snön, men jag längtar redan tillbaka.
I förmiddags körde jag ett kort men intensivt intervallpass på rullskidor som gick bra tycker jag. Det var fina förhållanden med hyfsat torr asfalt. Det kan ju annars vara lite vanskligt såhär års. Jag körde passet i Högbo backen här i Falun och det var fler kändisar ute och luftade träningsmaterialet. Kalle Gräfnings och Adam Steen susade förbi och alldelens innan dem kom Rikard Tynell ut för backen, vi kör hårt i Falun Borlänge gänget. Ni kan läsa mer om mig och mina andra klubbkompisar på vår klubb sida som du kommer till om du klickar här.
Ikväll blir det lite halloween firande och i morgon är det träning igen. Jag återkommer med uppdateringar så fort mitt Internet är tebax.

Spök hälsningar Jimmie MMOOHAAHAAHAA

3 kommentarer:

Unknown sa...

Du måste lära mig stava! :)

Jimpa sa...

Ja jag är king på att stava?

Unknown sa...

Jajjemen!