fredag 9 oktober 2009

Lång Fredag

Idag har de varit en lång dag där mina sysslor har gått i ett. Dagen började med klockringning 06.20 och jag va sååå pigg. Det va bara att studsa upp och kila iväg för att ta blodprover, det är bra att ha koll på.
Efter det var det frukost med coach Daniel och Emma på LIVI som gällde. Detta avlöstes med en snabb visit på skolan innan jag fick ta hojen ner till tåget och bränna hem till Avesta.
Väl i Avesta så fick jag lite massage innan det var dags för lunch på min Praou skola. Efter lunchen var det så dags för ett distans seminarium innan jag skulle ha min geografilektion för dagen. Direkt efter lektionen så bar det av med tåg igen upp till Falun.
När man kom innanför dörren så blev det ett snabbt mellanmål och sedan var det dags att bränna av dagens träning som bland annat var korta stakintervaller på rullskidor.
Detta var en summering av min något hektiska dag om jag får säga så. Man sitter gött i soffan nu och vetskapen om att det är lördag imån är go. Vi hörs säkert då.

Trevlig helg på er Jimmie

2 kommentarer:

joakim engström sa...

grymt. Fått spons av vildgåsen, hur gick det till?

Jimpa sa...

Ja det är perfekt, vi bara fråga och det gick fint de. Tar nog dock inte in några flerasägs det. De har mig, Emma och Tynell nu.