tisdag 13 oktober 2009

Syreupptagningstest + städning

Så har min förmiddag sett ut idag. Jag har kört ett rullskidor klassiskt max syre upptagningstest + ett mjölksyra tröskeltest på fm idag. Det är riktigt jobbiga tester där man får plåga ur sig all kraft som finns i kroppen. Det börjar med mjölk syratröskel testet där man åker 5x4 minuter på olika lutningar och hastighet på ett rullband och man stannar var fjärde minut och kollar mjölksyra halten i kroppen. Efter det är det så dags att köra ett max test som går till så att man åker på rullbandet i en bestämd hastighet men varje minut ökar lutningen så att det blir jobbigare och jobbigare, vid 7 min slutar lutningen öka och då höjs istället farten varje halvminut. Man är bra jävla full i mjölksyra efter detta kan jag lova, det handlar om att ta ut sig så mycket det bara går. Testerna gick i alla fall bra för mig, blev ny högsta notering på syreupptaget för min del och jag fick ett kvitto på att träningen fungerar bra, gött dä.
Efter detta var de dags för lunch på Restaurang Vildgåsen innan det bar i väg hem för att ta en titt i städskåpet. Lika bra att riva fram grejorna nu när Emma kommer hem, nu kan man spegla sig i golvet. Kanske man ligger på plus ett tag :).
I eftermiddag är det dags för nästa gris pass nämligen skidgång i Romme. Idag kommer kroppen att få smaka på mjölksyran ordentligt.

Vi kanske hörs ikväll om jag överlever dagen. Jimmie :)

3 kommentarer:

Unknown sa...

"mjölk syratröskel testet". Vad är det för något? ;)

Jimpa sa...

Ja det du, klagar du på mina särskrivningar:)

Unknown sa...

Haha, nej hur kan du tro de? :)