söndag 29 augusti 2010

Då va det klart...

för denna vecka då. Jag lägger en bra träningsvecka bakom mig och den landade på några flera timmar än 20, gött dä. Idag avslutade jag veckan med två pass varav ett var intervaller som kördes i Borlänge dagen till ära. Det va ett pass där min kropp ifrågasatte vad jag höll på med egentligen. Från första till sista intervallen skrek kroppen att det finns ingenting kvar att hämta här. Jag struntade dock fullständigt i dessa signaler och genomförde passet på ett bra sätt där tiderna hölls ihop passet igenom. Ett riktigt bra pass och ett skönt sätt att avsluta veckan på.
Imorgon drar skolan igång och då kommer det in ett till moment i vardagen som skall hinnas med. Det kräver lite mera planering och disciplin men skall inte vara några större problem, träningen kommer i första hand och jag gör det jag hinner i skolan. Det är så det måste vara om jag vill förtsätta att utvecklas som skidåkare och hålla mig kvar på en hög nivå i tävlandet.
De senaste dagarna har det hänt lite saker med vädret, jag tror att vi har tagit ett steg närmare vintern då det är lite annan luft ute nu än tidigare. Jag tycker detta är grymt skönt och längtar tills de första vita flingorna börjar singla ner. Men det dröjer väl lite kan jag tro?

Höj på er gott folk Jimmie

3 kommentarer:

Anna Igelström sa...

Det har gått väldigt fort med årstidsväxlingen. Jag har åkt på första förkylningen på 2 år och den här verkar bli segdragen. Usch 7 dagar nu....

Jimpa sa...

Aj då, ja hösten är verkligen på G. Men då får du krya på dig, du tränar ju och ligger i annars har jag sett, kul.

Anna sa...

Tack så mycket! Börjar bli lite bättre nu faktiskt. Känns skönt. Jo det är ju så när man har tränat och idrottat hela livet så kan man inte sluta... :-)