fredag 27 augusti 2010

Hemmaläger dag 5

Lägrets sista dag idag och på fm så plågades kroppen ordentligt med skateintervaller. Vi var tre/fyra gubbar som körde tillsammans och drog lite nytta av varandra. Det är väldigt bra att köra intervaller när det finns lite folk med som är ganska jämna i sin nivå. Det blir lite lättare då man kan hjälpas åt att hålla fart och flytta varandras gränser en bit bort. Jag är riktigt nöjd med det jag fick ur kroppen idag och att den svarade positivt på intervallerna trotts en ganska så slitsam vecka. Det är skönt att köra intervaller när man känner att man kan kontrollera tröttheten lite och att det rinner i ny energi när man slår av lite lite på tempot. Det är ofta en balansgång när man kör intervaller där man vill ligga så nära max som möjligt utan att spränga sig. Idag kändes det som att jag låg och "fiskade" där på gränsen hela tiden. Summa sumarum så blev det ett riktigt bra och högkvalitativt pass på fm idag.
På em avslutades lägret med ett x-pass rullskidor/löpning i fin distans fart och det va gött att skölja ur kroppen lite.
Nu står det en äppelpaj i ugnen och bara väntar på att ätas, det kommer nog att bli hyfsat gott.
Har spelat en låt ganska så mycket den senaste tiden och den bjussar jag på som veckans fredagslåt klicka här så hör ni Takidas ljuva toner.

Trevlig helg Bossel Jimmie Johnsson

Inga kommentarer: