måndag 9 augusti 2010

Dags att fylla på....

med lite energi igen då. Befinner mig just nu i Avesta hos mina föräldrar och minsta brodern. Idag står det vila på programmet efter att jag igår avslutade ett bra läger i Ramundberget. Det blev en lägervecka med bra träning med många trevliga stunder både under och mellan träningarna. Vi är ett härligt gäng i Falun Borlänge SK och de på skidhögskolan drar även de sitt strå till stacken, det är viktigt att ha kul. Man skall vara seriös i det man gör men det gäller att ha lite distans till det man gör också. Fokus när det skall vara fokus sedan har man bara så kul som det går :-).
Imorgon skall jag jag löpa tävling i Gustavs för min löpklubb Sågmyra SK. Det är en stafett som innehåller tre sträckor. I mitt lag ingår förutom jag även Adam Steen och Calle Halfvarsson, klubben vann stafetten förra året så vi har en seger att försvara och det skall bli grymt skoj.
Idag har jag inte så mycket som står på agendan, det enda inplanerade är att kika på min systers nya lägenhet och så blir det nog en lunch med henne med. En lugn och skön dag med andra ord, GÖTT DÄ.

Ses Jimpa

2 kommentarer:

Monten sa...

Grattis till segern. Den var ni värd.

Jimpa sa...

Tack för det.