onsdag 11 augusti 2010

Det blev seger!

Igår kväll sprang jag som jag tidigare skrivit Gustavsstafetten med min löparklubb Sågmyra SK. Det var ett bra race med bra insattser av alla tre som ingick i mitt lag och detta räckte ända fram till segern, gött dä. Min sträcka som va den första tycker jag gick bra. Jag öpnade i ett ganska så bra tempo och tycker att jag lyckades hålla ihop det riktigt bra tillslut. Jag vann min sträcka. Det är dock som alltid jobbigt att löpa tävling men då också grymt bra träning förstås.
Nu är jag nyss hemkommen från en god lunch på ett av mina lunchställen Geschwornergården, fantastiskt fin mat där, det rekomenderas starkt. Innan jag var värd en lunch där så har jag pumpat intervaller på rullskidorna. Jag kan tycka att jag känner av förra veckans läger lite i kroppen men det är bara som det skall, gött då fick man sig en duvning förra veckan.
Idag kommer jag att bege mig upp till Älvdalen för att vara där och trivas och träna några dagar. Det kommer säkerligen bli bra där. Åker med mina föräldrar och minsta broder upp i em men jag tar rullskidorna den sista biten upp till stugan. På så vis hinner jag med ett till bra pass idag.

Allt för nu, Höööj Jimmie

2 kommentarer:

Anna sa...

Grattis till vinsten!Älvan -borna i östergötland:)

Jimpa sa...

Tack så mycket.