söndag 19 september 2010

Bilder från fm passet

Idag vaknade man upp till ett sjukt fint höstväder vilket gjorde det extra kul att ge sig ut på dagens första pass. Det stod stakintervaller på schemat så det va bara att dra ut å kötta på och det gjorde jag verkligen. Det gick riktigt bra idag både med kroppen och tekniken, jag upplevde att träffen i stakningen som man talar om verkligen satt där den skulle idag och då är det riktigt kul att åka för då går det fort. Man smackar i stavarna och riktigt känner hur det driver iväg och det känns som att staven är en förlängd del av armen, gött dä.
Här nedan bjuder jag på lite bilder från förmiddagens pass.

Stakning uppför en av få backar på dagens rutt.

Körde runt sjön Varpan som skymtar i bakgrunden.

På väg att inta position för nästa smäll.
Jag va för någon vecka sedan och hämtade ut mina nya pjäxor för året och den klassiska pjäxan som är lite omgjord sedan ifjol känns riktigt skön på foten så det skall bli kul att testa den i tunneln nu. Designen är också lite annorlunda så år är denna ännu snyggare med och det är ju alltid bra, vem vet det kanske gör någon sekund.
Slänger in en bild på dojorna här nedan.

Riktigt snygga om ni frågar mig.
Nu blir det lite fixning inför lägret imån innan det är dags för dagen andra pass.
Hööj Jimmie3 kommentarer:

Anna-Maria sa...

ja attans sicka snygga pjuck asså!!!

Anonym sa...

Hur är dom omgjorda?

Jimpa sa...

Hej Anonym.
De är i stort samma sko men den är lite omgjord i kring hälen. Som du ser på bilden så ser den lite annorlunda ut vid hälen. Den är lite mera uppbyggd kring hälen så den upplevs sitta tightare på foten och får en bättre passform. Det är även lite lättare att spänna åt bandet kring hälen på denna tycker jag.