onsdag 1 september 2010

En sån dag...

... det har varit idag, det har fixats, donats och tränats. En heldag helt enkelt. Det hela började med ett skönt löppass distans i morse, friskt i luften och lite höstigt som vanligt de senaste dagarna, det va bara att njuta av ensamheten och de djupa andetagen i uppförsbackarna. Det blev några sådana idag trotts att jag försökte att hålla nere farten lite.

Så här kan jag se ut när jag springer, denna bild är dock från ett tidigare löppass i veckan där Emma var med och fotade lite. Bagheera tröjan va förstås på, grymt sköna träningskläder som Bagheera har.

Tightsen va också på, och de gick bra idag.
Efter en god lunch på Geschwornergården så va det dags för lite fix och trix det innebar bland annat en tripp till Borlänge där jag hälsade på på min praktikskola, mycket trevliga lärare va det där. Efter det bar det av till DHL för att hämta en byrå som Emma har bestämt att vi tycker är fin och skall ha. :-) skämt och sido jag tycker med att den är grymt snygg. Det tar inte slut här utan nu begav vi oss till en sportbutik i Borlänge där jag bland annat kunde hämta ut mina nya pjäxor från salomon som jag skall ha den kommande säsongen, den nya klassiska pjäxan va äckligt skön på foten och jag längtar till premier turen med dem.
Efter eftermiddags passet så hade Emma gjort våfflor till oss och de avnjöts med grädde och blåbärssylt och det va smaskens vill jag lova, eller va ser det ut som här nedan?


Gott va det!
Nu va det bara en sak kvar på agendan idag och de va en välbehövlig städning av vårat förråd nere i källaren. Det blev kanonbra när vi fick ut lite skräp så nu finns det gott om plats för ny skit att fylla på med.
Nu väntar lite kvällsfika snart sedan är det nog bara att vika omkull sig i sängen, är nog säkrast för gör jag det i soffan så blir jag nog kvar där tills imån.
Hej på er Jimmie Johnsson.
2 kommentarer:

Anna sa...

Mmmmmums med våfflor. Det ska bli här hemma också någon dag tror jag. Det var ett tag sedan man åt det. :-)

Jimpa sa...

Det är alltid lika gott.