fredag 10 september 2010

Långpass på slätta idag

Har begett mig ner till Borensberg och Emmas föräldrar där helgen kommer att tillbringas. Idag har jag haft ett seminarium på distans och det är väldigt smidigt när man kan sköta skolan från olika platser i landet.
Idag stod det lånpass rullskidor på träningsplaneringen så det va inget att fundera på, bara att dra på sig grejorna och ge sig ut i det något tvivelaktiga vädret som det bjöds på här idag. Jag hade gott sällskap av vinden, regnet och framförallt ensamheten på dagens pass. Den där ensamheten är en lite underskattad vän att ha med på distanspassen. Den finns alltid där och lyssnar på vad man har att säga dock blir det ju lite av en envägs kommunikation men det kan vara skönt på något vis. Hela passet gick bra idag och jag hade inga dippar under de 3 timmar som jag körde, gött dä.
Har nu på kvällningen varit in en sväng på Ikanohuset som är ett större köpcentrum där bland annat Ikea finns. Där kan vissa slå hål på i princip hur många timmar som helst men idag gick det riktigt bra tycker jag och vi var lite effektiva.

En fredagslåt klämmer vi in med, en lugn skön låt som ni hör om ni klickar här.

Trevlig helg allihopa Jimmie

2 kommentarer:

Anonym sa...

aha var du i våra krokar :))...Älvan-borna

Jimpa sa...

Japp de va jag.